Final de temporada?

Raül Romeva
Raül Romeva rebent el Cap de Colla de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

El 2015 ha estat un any de rècords

Els Castells viuen un altre any d’expansió, continua una trajectòria positiva en quant a seguretat, repercusió als mitjans, seguiment de públic, projecció internacional, i molts altres més items en clau positiva que se’n desprenen del fet casteller. Una lliçó humana de cooperació.

És l’any del neixament del joc casteller  “Cap de Colla”
El nom, un homenatge a aquest particular personatge que aglutina suports i esperances de tots els companys, mai està sol però pateix en silenci.
El joc, un descobriment, una idea perseguida, una combinació màgica de estratègia i atzar; cartes i daus que representen la ciència i la naturalesa del fet casteller.

Després de celebrar el cinquè aniversari del nomenament dels “Castells” com a Patrimoni Inmaterial de la Humanitat, i de viure una primera temporada entre els castellers, el “Cap de Colla” es reafirma en la seva aposta inicial de treballar conjuntament amb la comunitat castellera i sumar esforços per cuidar aquesta magnífica tradició centenària que passa actualment un dels seus millors moments.

La temporada no acaba aquí, seguirem jugant!

Com a Producte Oficial de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya el “Cap de Colla” agafa el testimoni per difondre el fet casteller i transmetre els seus valors de la forma més lúdica i fidel possible.

Gràcies castellers!

Mònica Terribas
Mònica Terribas rebent el Cap de Colla
Ferràn Mascarell - Cap de Colla
Ferràn Mascarell rebent el Cap de Colla